22 Ocak 2011 Cumartesi

Affiliate Marketing İçin Ürün Oluşturma


Aklınızdaki projeyi hayata geçirerek bir ürün hazırlayıp satmak istermiydiniz? Başkaların ürünlerini satmak yerine başkalarının sizin ürününüzü satmasını sağlayın.
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle söylemeliyim ki bu yazıda kesinlikle bir ürüne ortak olup nasıl komisyon kazanılır olaylarını görmeyeceksiniz.

Bu yazıyı okuduktan sonra elbette dolar milyarderi olmayacaksınız. Fakat aslında para kazanmak için elinizde ne kadar çok fırsat olduğunu görmüş olacak ve belkide hiç küçümsenmeyecek miktarlarda para kazanacaksınız. Kim bilir belkide yeni işiniz bu olacak.

Biliyorumki bir çoğumuzun kendine özel bi yeteneği ya da bilgisi var. Mesela mükemmel bir futbol oynayabiliyorsunuz, peki bunu bir kitap halinde satmayı düşündünüzmü? Download edilebilir bir kitap! Ya da köpek eğitmenisiniz ve ya çok iyi gitar çalıyor ve bunu bir eğitim setine döküp satmayı düşünüyorsunuz. Nasıl sigara bırakılır ve ya insanların para verebileceği herhangi bir bilginiz var. Yok satmaz demeyin! İnanın Yalnızca Türkiye'de 20 milyona yakın düzenli internet kullanıcı var ve %20 si internetten alış veriş yapmakta. Ve işin enteresan yanıda ürünlerinizi siz değil başkaları satıyor.

EVET EVET! sizin ürününüzü satarak komisyon almak isteyen binlerce kişi var. Yani reklam parası yok! Maliyet yok! Kargo, Depolama vs Yok! Sadece müşterileriniz ile iletişim ve kazandığınız parayı hesaplamak var.

Aslında biraz araştırdım ve yurtdışında özellikle de Amerika'da insanların müthiş bi çılgınlıkla download edilebilir ürün tasarlayıp sattıklarını gördüm. Satılıyormu diye araştırayım derken bir baktım ki birkaç üründe ben almışım:)

Evet insanalr boşuna masraf yapmıyor gerçekten ürünlere rağbet çok fazla! Tekrar Türkiye'ye döndüğümde mükemmel bir satış pazarının yeni yeni oluştuğunu ve daha rekabetin oluşmadığını bu yüzden insanların bu pazara yönelmesi gerektiğini düşündüm.

Birçok insanın teknik yetersizlik ve daha olayın ne olduğunu kavrayamamasına bağlı olarak bu işe girmediğini gördüm. Fakat şimdilerde hizmete giren bir site ile buda çözülmüş. Site size webhosting, alanadı, ürün tasarımı, logo tasarımı, ürünününüzün satılacağı platforma kayıt ve profesyonel destek gibi birçok hizmet sunmakta. Hatta siz sadece projenizi söylüyorsunuz onlar ürünü herşeyi ile hazırlıyorlar onay verirseniz satışa sunuyorlar. Yani demek istediğim şu ki;

Eğer aklınızda birşeyler varsa bu siteye girin projenizi söyleyin ve keyfinize bakın onlar herşeyi tüm ayrıntısına kadar hallederek size sadece para kazanma kısmını bırakıyorlar. Herşey otomatik işliyor. Reklamınızı ve satışı bile başkaları yapıyor. Bence bu siteye bir göz atın ve kendi patronunuz olmaya başlayın artık

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder